INK-JET, ЛАСЕР

Опис

InkJet и Laser хартии и фолии спаѓаат во групата на ТРАНСВЕР МЕДИИ, наменети за аплицирање на разни рекламни и информативни пораки, по пат на термотрансвер аплицирање.

Нивната предност е таа што за многу кратко време можете својата идеја и креативност да ја пренесете на подлогата.

Трансфер хартии за ласерско и ink-jet  печатење, се користат за нанесување на бели и темни памучни маици. Нудиме неколку видови на хартија за аплицирање на маици. Лесна за употреба, може да се печати со сите современи ласерски печатачи и мултифункционални уреди, во формат А4/А3.

Textil Transver  ХАРТИИ
Laser Transver Хартија
InkJet Transver Хартија

Textil Transver  ФОЛИИ
за ТЕМНИ маици
за СВЕТЛИ маици

Изберете материјал според потребата за вашате креација. Она што ви е потребно е ПРИНТЕР и ПРЕСА, воедно побарајте совет од нас.

Ви благодариме на посетата.