TEC MARK FLUOR

Опис

Мономеричен ПВЦ филм (мат 110 μm) со бело акрилно дисперзивно лепило (трајно), ламинирано на еднострана обвивка од силиконска хартија обложена со глина (135 g / m²). Совршен мат филм за лице, покрај високата флексибилност и компатибилноста, го прави производот погоден и за не-мазни површини.
Особено дизајниран за букви во возилото, украсување на прозорци, знаци, итн. Со одлични карактеристики на заговор, плевене и примена.
Белиот лепак нуди добра заматеност. Погоден за среднорочни апликации во и на отворено. Особено погоден за примена на рамни и малку закривени површини. Нема остатоци од лепило по отстранувањето, ако е правилно нанесено.

Издржливост на отворено: 3 години
Достапни бои: 3