Secabo S II Series Vinyl Cutter

Опис

Secabo Vinil Cutter S 60/120 II

Плoтерите за сечење од ссеријата Secabo S II се дизајнирани за корисници кои сакаат да реализираат големи количини и големи работни места со професионален квалитет. Со својот моќен серво мотор, сите вообичаени материјали можат да бидат обработени до максимална ширина на сечење. Ново дизајнираната навигација во менито се заснова на долгогодишното искуство на Secabo и ве води удобно низ сите чекори на работа. Новиот, самостоен дизајн на плотерите за сечење од серијата Secabo SII совршено се интегрира во секое работно опкружување. Прецизните резултати се обезбедени од интегрираната функција за сечење на контури LAPOS и вклучениот софтвер за сечење DrawCut LITE за Windows PC. Дополнителна удобност обезбедува штанд со држач за ролна. 

Нов оптимизиран контролер – за да можете да следите сè 

Контролорот на плотерот за сечење Secabo е оптимизиран за непречена употреба и лесен пристап до сите важни функции. Прилагодениот дизајн и подобрената навигација во менито треба да обезбедат уште подобар преглед на дневната рутина на работа. 

Нов оптимизиран контролер – за да можете да следите сè 

Софтвер за сечење DrawCut LITE – стандардна содржина! 

Повеќејазичниот софтвер за сечење DrawCut LITE за Windows е вклучен во опсегот на испорака. DrawCut LITE не само што сигурно се справува со задачите за дизајн и распоред и увклучува многу графички формати на датотеки, туку исто така ги управува апликациите за печатење и сечење на LAPOS 2, DrawCut LITE има многу моќни алатки за текст, векторски функции, алатки за цртање и плевење и затоа е софтвер за идеално сечење и брзо постигнување резултати од професионално ниво со мала обука за употребување. 

Цврста основа со држач за ролна – бидејки правецот е битен 

Силен штанд секако е вклучен во  испораката.  Држачот за ролна го прави работењето особено забавно: ролните  се одмотуваат непречено и без затегнување, обезбедувајќи голема прецизност дури и за долги отсечувања. 

Technical Data S60 II

Technical Data S120

Accessories- РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • НАДГРАДБА на  DRAWCUT LITE TO DRAWCUT PRO 
 • Надградете ја постоеќката лиценца DrawCut LITE со  DrawCut PRO.  
 • DRAG НОЖ ЗА НОРМАЛНИ фонтови за СЕКАБО 
 • Влеkaчки нож за стандардни фолиитекст, фолии за маскирање и сл. 
 • Агол на сечење 30 °, Агол на ножот30 °, 
 • Одговараат и  за Роланд секачи  
 • DRAG НОЖ ЗА мали фонтови за СЕКАБО 
 • Нож за мали фонтови. 
 • Агол на сечење 45 °, Агол на ножот30°, Офсет 0,25мм 
 • Одговараат и  за Роланд секачи
 • DRAG НОЖ ЗА текстил ФЛОК за СЕКАБО 
 • Нож за контура на ФЛОК текстил филм,  филц, картон. 
 •  Агол на сечење 60 °, Агол на ножот30°,  
 • Одговараат и  за Роланд секачи 
 • Држач за пенкало за сериите Secabo C V, S II и T II
 • Држач за нож за сериите Secabo C V, S II, T II и SC30