ВИТРАЖНИ ФОЛИИ

Витражни фолии – матирани прозирни фолии наменети за аплицирање на стаклени површиникој треба да бидат дискретно оградување на два простора.

Во зависност од потребите има неколку квалитети на витражни фолии, една од поскапите транспарентно МАТ фолии е онаа која во својата структура содржи алуминска прачина и на тој начин дава визуелен ефект на ПЕСКАРЕНО СТАКЛО.

Фолијата имитација на пескарено стакло во комбинација со дизајн на стаклена површина даваат спектакуларни витражни површини кој го красат домашниот или работниот простор.