TEC MARK 600 MIRROR

Опис

Метален полиестерски филм сребрено или златно (сјај, 23 μm) со про clearирно акрилно лепило за дисперзија (трајно), ламинирано на еднострана обвивка од силиконска хартија, обложена со глина (135 g / m²). Совршената метализација на филмот обезбедува одличен сјај на боите.
Особено дизајниран за украсување на прозорци, знаци и сл. Со одлични карактеристики на заговор, плевене и примена. Погоден за среднорочни апликации во и на отворено. Особено погоден за примена на рамни и малку закривени површини. Нема остатоци од лепило по отстранувањето, ако е правилно нанесено.

Издржливост на отворено: 3 години
Достапни бои: 2