TEC MARK 5000 GLOSS

Високо квалитетен полимерен календарен 75 μm винил, сјај, обложен со еколошко лепило чувствително на притисок на акрилна дисперзија (полу-трајно). Совршен сјаен филм за лице, покрај високата флексибилност и сообразност, го прават производот погоден и за не-мазни површини. Особено дизајниран за букви во возилото, украсување на прозорци, знаци, итн. Со одлични карактеристики на заговор, плевене и примена.

Издржливост на отворено: 5-7 години
Достапни бои: 19