TEC MARK 3100 MATT

Опис

Висококвалитетно мономерно календирано 70µm винил, мат, обложено со еколошко лепило чувствително на притисок на акрилна дисперзија (полу-трајно). Совршен мат филм за лице, покрај високата флексибилност и сообразност, го прават производот погоден и за не-мазни површини. Особено дизајниран за букви во возилото, украсување на прозорци, знаци, итн. Со одлични карактеристики на заговор, плевене и примена.

Издржливост на отворено: 3-5 години
Достапни бои: 35