SummaCut Vinyl Cutters

КАДЕ РЕЖЕЊЕТО ЗНАЧИ ВРЕМЕ

SummaCut е една од најпопуларните серии винил-режачи некогаш произведени. Со комбинирање на светски  познати техники со реална достапност, Summa успеа да создаде врвна серија режачи што е на прво место, во однос на другите конкуренти.

 

РЕЖЕЊЕ НА ВИНИЛ И КОНТУРА

Од 1996 година, серијата SummaCut еволуира и  стана најдобра во светот, лидер со напредни перформанси. Новата серија SummaCut е производ на брилијантен европски инженеринг на Summa.

Направени се бројни доработки на технологијата OPOS X.

OPOS X технологијата сега е интегрирана во ново дизајнираната глава за режење. Серијата SummaCut е способна да чита ознаки за регистрација за контура и сечење на стандардни материјали, рефлективни, холографски или огледални материјали.

На пазарот достапни се моделите D60, D120, D140/FX, D160

МОЌНА ТЕХНОЛОГИЈА НА СЕЧЕЊЕ ПО ПОВОЛНА ЦЕНА 

Софтвер за сечење GoSign, прилагоден на вашите потреби.  Лесен софтвер GoSign ви овозможува да управувате со вашиот претпочитан тек на работа со голема флексибилност. Создадете и прилагодете ги групи на акција за прилагодување на работниот тек на вашите специфични потреби. 

Систем за оптичко позиционирање за правилно сечење на контурата

Усогласувањето со сечење на контури OPOS X ви овозможува да ја исечете вредната испечатена винил графика со целосна доверба и леснотија 

Лесна навигација за операторот.

Големата контролна табла, лесна за употреба, му овозможува на операторот брзо да ја смени брзината, притисокот, режимот на цртање и другите поставки, исто така да изврши тест и многу повеќе. 

Интелегентен систем за преноси на медиуми.

Интегрираните ролери за медии и прирабниците за крај на ролната го вчитуваат винилот директно и ги одржуваат медиумите на вистинскиот пат, дури и при сечење со најголема брзина. 

Глава за сечење со голема брзина.

Ново дизајнираната глава за сечење со голема брзина има неверојатна точност за сигурно и без напор сечење на винил. 

ИЗБЕРЕТЕ ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА НАЈВЕКЕ ОДГОВАРА НА ВАШИТЕ БАРАЊА

Серија SummaCut

  • Познат по леснотијата на користење и достапноста
  • Сигурна точност на сечењето
  • Интегрираните ролери за медиуми и прирабниците за тркалање го вчитуваат вашиот винил директно и ги одржуваат медиумите на вистинскиот пат.
  • Усогласување на сечењето на контурите OPOS X со целосна доверба во вредно испечатена винил графика

SummaCut FX серија 

  • Во рамките на оваа серија, има еден достапен модел, SummaCut D140FX. Главната разлика е во ролери-ролки, кои имаат фиксни позиции.
  • Исти спецификации како SummaCut D серија, освен:
  • Фиксирани ширини на материјалот: 137,2 см, 122 см, 100 см, 91,4 см, 76,2 см, 61 см, 50 см, 40,6 см, 29,7 см
  • Опционен додаток: Кошница за SummaCut D140FX

СПЕЦИФИКАЦИЈА ЗА МОДЕЛИТЕ