SECABO C V Series Vinyl Cutter

SECABO CV - плотер за сечење на винил со висок квалитет и прецизност на сечењето го прават плотерот за сечење сигурен и универзален

Secabo C V машина за сечење на винил  

Високиот квалитет и прецизност на сечењето го прават плотерот за сечење Secabo C6V сигурен универзален партнер. Со неговиот чекор-мотор, сите вообичаени материјали во технологијата за рекламирање можат да бидат обработени. Платерот се претставува со целосно ново, удобно мени и корисничко упатство и во независен дизајн. Софтверот ја користи успешната функција за сечење на контура LAPOS, како и испорачаниот софтвер за сечење DrawCut LITE за Windows. Вклучена е и цврста основа со држач за ролна. 

Нов оптимизиран контролер – за да можете да следите сè 

Контролорот на плотерот за сечење Secabo е оптимизиран за непречена употреба и лесен пристап до сите важни функции. Прилагодениот дизајн и подобрената навигација во менито треба да обезбедат уште подобар преглед на дневната рутина на работа. 

Софтвер за сечење DrawCut LITE – стандардна содржина! 

Повеќејазичниот софтвер за сечење DrawCut LITE за Windows е вклучен во опсегот на испорака. DrawCut LITE не само што сигурно се справува со задачите за дизајн и распоред и увклучува многу графички формати на датотеки, туку исто така ги управува апликациите за печатење и сечење на LAPOS 2, DrawCut LITE има многу моќни алатки за текст, векторски функции, алатки за цртање и плевење и затоа е софтвер за идеално сечење и брзо постигнување резултати од професионално ниво со мала обука за употребување. 

 

Цврста основа со држач за ролна – бидејки правецот е битен 

Силен штанд секако е вклучен во  испораката.  Држачот за ролна го прави работењето особено забавно: ролните  се одмотуваат непречено и без затегнување, обезбедувајќи голема прецизност дури и за долги отсечувања. 

Technical Data C 60 V

Technical Data C 120 V

Accessories- РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • НАДГРАДБА на  DRAWCUT LITE TO DRAWCUT PRO 
 • Надградете ја постоеќката лиценца DrawCut LITE со  DrawCut PRO.  
 • DRAG НОЖ ЗА НОРМАЛНИ фонтови за СЕКАБО 
 • Влеkaчки нож за стандардни фолиитекст, фолии за маскирање и сл. 
 • Агол на сечење 30 °, Агол на ножот30 °, 
 • Одговараат и  за Роланд секачи  
 • DRAG НОЖ ЗА мали фонтови за СЕКАБО 
 • Нож за мали фонтови. 
 • Агол на сечење 45 °, Агол на ножот30°, Офсет 0,25мм 
 • Одговараат и  за Роланд секачи
 • DRAG НОЖ ЗА текстил ФЛОК за СЕКАБО 
 • Нож за контура на ФЛОК текстил филм,  филц, картон. 
 •  Агол на сечење 60 °, Агол на ножот30°,  
 • Одговараат и  за Роланд секачи