Secabo C IV series vinyl cutters

Secabo C IV винил машина со LAPOS 2

Secabo CIV винил секач со LAPOS2 

Плотерите за сечење од серијата CIV од Secabo се логичен понатамошен развој на добро познатата серија плотери за сечење CIII од Секабо. Употребата на плотерот за сечење Secabo CIV е можнo како резултат на подобрениот квалитет на сечење, како и поголемата сигурност и прецизност во скоро сите професионални области на технологијата за рекламирање. Плотерот за сечење CIV може да се справи со дури и големи работни места и големи количини. Со својот чекор-мотор, сите вообичаени материјали како што се самолепливи филмови, флок-филмови, flex films, stencil films,, хартија, картон итн. Големиот осветлен дисплеј, како и големите копчиња овозможуваат лесно ракување со плотерот за сечење Secabo C60IV. Со подобрената технологија LAPOS2, печатените фолии можат да се исечат прецизно по  контурата. Платерот за сечење CIV се контролира удобно преку обезбедениот софтвер за сечење DrawCut LITE. 

Secabo Vinil Cutter C 30 IV

Secabo Vinil Cutter C 60 IV

Secabo Vinil Cutter C 120 IV