SD ONE +

Опис

SD One +  во неговиот нежен опсег од 24 ”и 36 ″ скенер, внесува огромни вредности на информации. Со голема точност и CIS технологија , можете да верувате дека SD One + ќе ја заврши работата.

Вашиот целосно опремен скенер со голем формат. Компактен е и ненаметлив, но ги има сите потребни карактеристики.

SD One + е дизајниран за хоби потреба и потреба на организации со повремена потреба за скенер со голем формат. Без разлика дали треба да ги скенирате вашите планови за градба, постери или да имате стари документи за кои треба архивирање, SD One + ќе ја заврши работата. Додадете го нашиот софтвер Nextimage на равенката и контролирајте ја вашата дигитализирана околина за скенирање со најдобрите алатки.

SD One + е изработен по сугестија на вашите повратни информации. Ни кажавте дека ви треба целосно опремен скенер. Во SD One + бклучен е и софтвер за скенирање.

Поставена е контролна табла на скенерот за лесно ракување.

Направен е флексибилен скенер што може да работи на вашата работна маса или веднаш до вашата избрана опрема.

Cloud на скенерот SD One + може да испраќа документи директно до вашите претпочитани дестинации. Единствениот избор што треба да го направите е местото каде што ви требаат документите – SD One + да се справува со останатите. SD One + може да доставува слики по е-пошта или директно во апликациите за споделување и складирање на Cloud. Постои долг список на поддржани дестинации во Cloud, како што се DropBox, Box.com, Google Drive и многу други.