S Class 2 Vinyl Cutters

Опис

НАПРЕДЕН КАТЕР СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ НА ПРОИЗВОДИ ОД ВИНИЛ И ДИГИТАЛНИ ОТПЕЧАТОЦИ

S CLAS 2 tangential and drag-knife режачимаат највисок квалитет на инженерство и напредна технологија на режење со што се обезбедува долготрајна прецизност на изрежување на медиа и по контура на  печатена графика.

НЕВЕРОВАТНА ТЕХНОЛОГИЈА ВО ВАШИТЕ РАЦЕ

Секачите Summa S Class 2 се изградени врз основа на цврста конструкција, нудат сигурност и карактеристики за да се справат буквално со секој материјал кој го вметнувате за доработка.

СОФТВЕР ЗА СЕЧЕЊЕ GoSign, прилагоден на вашите потреби

Лесен софтвер GoSign е вашиот прв избор софтвер за сечење, што ви овозможува да управувате со вашите работни задачи  со голема флексибилност. Поставките и множествата на активности може да се креираат и прилагодат според вашите специфични работни места за сечење во кое било дадено време.

OPOS Усогласување за паметно производство

Системот за оптичко позиционирање е автоматски систем за порамнување на контурата. Технологијата OPOS X со сензор чувствува 4 до 128 марки на широк спектар на материјали. Уживајте во целосно автоматизиран работен тек користејќи бар-кодови OPOS, овозможувајќи ви да отсекувате повеќе работни места во контура со леснотија.

Vibrant Colour  ЕКРАН НА ДОПИР ВО БОЈА

Интуитивно редизајнираниот систем на мени и интерфејсот на допир со целосна боја овозможуваат навигација без напор. Концепиран и лесен за употреба, екранот на допир прикажува големи количини на информации во лесно достапен формат.

ИЗБОРОТ Е ТВОЈ
Изберете помеѓу три динамични глави за сечење

 • Efficient drag knife             
 • High-volume cutting
 • Power and precision
 • Perform day in and out     
 • True Tangential cutting 
 • Precision, speed and ease of use
 • Electronic controlled knife direction
 • Up to 600 grams cutting force
 •  Advanced camera optics
 • Excellent mark recognition
 • True Tangential cutting
 • Speed, force, and accuracy

D SERIES - DRAG CUTTING HEAD

Наменета специјално за работни места за сечење со голем обем на работа, Summa’s D серијата ги обединува моќна, прецизна, ефикасна и глава достапна за сечење со нож со влечење за големи брзини.  

Винил секачите Summa S2 ™ D ги обединуваат легендарната силина  и прецизност на S Class со ефикасна и достапна глава со нож а влечење. Се одразува со неверојатна низа нови и први иновации во индустријата.  Вградените можности во S2 ™ D серијата прави повеќе од кој било друг винил секач во својата класа.

T SERIES - TANGENTIAL CUTTING HEAD

Се одликува со компјутерски контролирана ротација на ножот и до 600 грама сила на сечење, Summa’s T Series ја комбинира прецизноста, леснотијата и брзината на машината за напојување со ролна, користејќи ја нашата легендарна глава за сечење True Tangential. Серијата Т едноставно сече со поголема сила и точност од кој било секач во својата класа.

Серијата T Summa S2  комбинира моќност и прецизност на S Class со врвна глава за сечење True Tangential. Заедно со неверојатна низа иновации и вградени можности, овој секач нуди многу повеќе од кој било друг во својата класа.