PROTECTION FILMS

Опис

Висококвалитетни филмови за ламинирање, погодни за заштита на дигитални отпечатоци и слики за да се избегнат влијанија на УВ, нечистотија и влажност. Овие специфични производи го подобруваат времетраењето на печатењето на отворено и го намалуваат бледнењето и оштетувањето на отпечатоците заради временските услови.