POLYMERIC VINYLS

Полимерни винили дизајнирани да бидат високо отпорни на агресија на мастило за растворувачи за време на процесот на печатење и да гарантираат многу добри перформанси на печатење на секој инк-џет печатач базиран на растворувач. Винилите се обложени со акрилни лепила засновани на растворувачи и се погодни за долгорочна примена.