MONOMERIC VINYLS

Опис

Мономерните винили дизајнирани да бидат високо отпорни на агресија на мастило за растворувачи за време на процесот на печатење и да гарантираат многу добри перформанси на печатење на кој било инк-џет печатач базиран на растворувач. Винилите се обложени со акрилни дисперзивни лепила со високи перформанси и се погодни за среднорочна примена.