FLATBED CUTTER SERIES

НАЈСВЕСТРАН ПРОИЗВЕДЕН РАMЕН КАТЕР

Суминиот професионален Flatbed Cutting System  е иновативно решение  за производство на широк спектар на сигнализација, дисплеи, примероци, апликации за пакување и многу повеќе

ГРАДЕЊЕ И  РАСТЕТЕ НА  ВАШИОТ БИЗНИС

Со постојано растечкиот арсенал на алатки и дополнителни додатоци, системот на рамна плоча за сечење, F серијата е значајно решение за кое ви е неопходно за вашата работа.