CAST FILMS

Опис

DIGIT CAST 50 White Gloss PG е мек, беспрекорен, кадмиумски, полимерен фрлен, бел сјаен ПВЦ филм, за растворувачки печатачи (еко / благи / тврди), латекс-печатачи и УВ-печатачи.
DIGIT CAST 50 White Gloss PG филм е совршено прилагоден за сите долгорочни надворешни апликации под најекстремни услови, на брановидни површини и над навртки. Развиена е особено за апликации со многу длабоки вдлабнатини.

Издржливост на отворено: 10 години