МАГНЕТНА ФОЛИЈА ЗА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ВОЗИЛА АУТОМАГ

Промовирајте го вашиот бизнис каде и да одите, така што вашата рекламна порака и бренд ќе патуваат насекаде со вас. Ознаката на возилото со магнетна фолија е идеална за службени автомобили, комбиња, камиони и приколки. Магнетната површина лесно  и брзо се инсталира и отстранува  од било која метална  површина. 

Флексибилниот магнетски филм за обележување на возилото има високи магнетни карактеристики и одлична сила на адхезија во споредба со стандардните магнетни филмови. Посебен заштитен слој наменет за надворешна употреба се нанесува од магнетната страна. Ако ги следите нашите упатства за употреба, благодарение на овој заштитен слој, магнетната површина нема да ја оштети бојата на возилото дури и при продолжена употреба на високи температури. 

Во понуда се димензии во РОЛНА И ВО ТАБАК

ПВЦ МАГНЕТНА ФОЛИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Во понуда е фолија за директен печат, посебен премачкан слој може да ги задоволи потребите на различни техники на печатење. Како најпопуларна е магнетна фолија со тенок слој на ПВЦ фолија.

Стандардни ширини на ролните се: 620мм, 1020мм, 1270мм

Дебелина на фолија: од 0,30мм – 1,0мм

Начин на печатење: УВ, Солвент, Еко Солвент, Латекс

сл. за магнет принт

Некој од најчести примени на ПВЦ магнетни фолии:

*АУТО рекламни обележувања

* Сувенири и промо апликации 

* ПОС индустија и производи 

* Едукативни играчки 

* Графичка индустрија 

* Хоби