XEROX 7665 laser Color printer

1500 €

локација

ПРО Графика-Скопје

e-mail

prografikamk@gmail.com

контакт лице

Драган Алексиќ

телефон

070 230-797

состојба

користена

испрати порака

Опис

Ласер колор принтер

Максимална димензија на печатење 330 х 480 мм

цената е без ддв