Термал Трансвер Принтер
ПРИНТЕР КАТЕР Summa DC4

3000 €

ПРО Графика, Скопје

e-mail

prografikamk@gmail.com

контакт лице

Драган Лексиќ

тел

070 230-797

состојба

користена

испрати порака

Опис

Со 137 см, тој е најширокиот ТЕРМАЛ ТРАНСВЕР ПРЕЧАТАЧ  во светот.  Осум станица за менување  на лента ги елиминира рачните промени на лентата, дозволувајќи без надзор печатење до 58 m².  Ракувањето со винил со променлива ширина го прави најразновидниот печатач во својата класа. Изберете од мноштво специјални режими за печатење, како што е висока резолуција за прекрасен изглед на фотографии или двојна густина за позади осветлени слики кои се ултрабогати. Плус, вграденото сечење значи дека можете да произведувате сопствени етикети.  Ширина на печатење до 127,5 см .

Summa DC4 е комплетен систем за печатење вклучува супер-брз софтвер ColorControl RIP + Cut, валјаци за прием на енергија, корпи за медиуми.

Видео од производот