MUTOH 1304, за делови

1200 €

ПРО Графика, Скопје

e-mail

prografikamk@gmail.com

контакт лице

Драган Лексиќ

тел

070 230-797

состојба

за делови

испрати порака

МУТОХ принтер 1304 за делови. Изгорена плоча- мадербордот. Има скоро нова глава, ЗЕЛЕНА БОЈА ЕКОЛОЖИК