ЛАМИНАТОР GMP EXELAM COLD 1400

1200 €

локација

ПРО Графика-Скопје

e-mail

prografikamk@gmail.com

контакт лице

Драган Алексиќ

телефон

070 230-797

состојба

користена

испрати порака

Опис

ЛАМИНАТОР GMP exelam COLD 1400
Ламинатор со широчина 1400 мм; со ладна ламинација

цената е без ддв