Принтер за печатење ПВЦ картички
FARGO HDP 5000

2300 €

локација

ПРО Графика, Скопје

e-mail

prografikamk@gmail.com

контакт лице

Драган Лексиќ

тел

070 230-797

состојба

користена- "demo" потреби

испрати порака

Опис

За овoј печатар:
High-definition Retransfer printing
Способен за печатење од двете страни на картичката. Врвен квалитет на печатење во споредба со стандардните термички печатачи. Печати на самиот раб на картичката без да остави бела граница
LCD контролниот панел SmartScreen прикажува корисни статусни пораки и упатства

Опис на производот:
HDP5000 произведува картички за идентификација / подароци со највисок достапен квалитет на слика. Со печатење обратна слика на долната страна на HDP Film, а потоа спојување на филмот на површината на картичката, HDP5000 создава квалитет на слика што повеќе личи на остра сјајна фотографија отколку на обична лична карта или картичка за подароци. HDP5000 исто така обезбедува посигурно, издржливо и разноврсно искуство во споредба со просечниот печатач на картичката. Потребна е минимална обука заради едноставниот дизајн и интуитивната работа..