ПЕЧАТ НА КАНВАС

Категорија

Опис

Пуечатење на уметничко платно-КАНВАС на слики во висока резолуција, со бои од висок квалитет кој гарантирара стабилност на боите без бледеење на истите.

Најширока димензија на пешатење е 135 цм

 

Доколку имате дополнителни прашања, слободно контактирајте не. Готовата графичка подготовка можете да ја испратите во формат pdf.