CONTEX scanners

CONTEX е лидер и најголем производител на колор и монохроматски скенери со голем формат во светот. Скенерите со ширина од 24, 36, 42, 44 и 54 инчи ќе ги ви помогнат да скенирате слики, постери, архитектонски планови, детални мапи за потребите на вашата ахрива, проекти и потребите за печатење http://www.contex.com

HD Ultra Series

HD Series

sd3600

HD iFLEX flatbed scanners

IQ Quattro scanners

contex_sd3600_lr2

SD Series

HDScanstation REPRO-500x500

ScanStation