Summa

Summa е реномиран долгогодишен произведувач на најквалитетен и најиздржлив катер на пазарот. Едноставни за користење entry-level серија на катери, SummaCut-R и S класа како брзи катери со Т-тангенционална глава и D-слободен нож. SummaCut серијата одсега ви нуди Optical Positionin Sensor OPOS X (сечење по контура) – ненадмината опција на S класата. Исто така во програмот се и DuraChrom DC серија, термал трансфер принтер/катер за креирање на трајни принтови и налепници.

За повеќе информации погледнете на следниот линк.

SummaCut Series

Summa D Series

Summa Class D Series

S Class Т Series

2014-02-25-artsystems-signuk-bafdfc8e

Summa F Series F1612