SIOEN Ink Digital

sioen full

Единствената нова генерација на Sioen Digital™, Sol Max XP+ мастила се специјално формулирани за сите стандардни печатари со еко-растворувач. Sioen Digital™ мастилата се безбедни за употреба во непроветрени средини (без циклохексанон или изофорон) благодарение на нивната слаба миризба и нетоксичен рејтинг. Тие нудат сличен опсег на боја за производителите и подобрена адхезија и хемиска отпорност. Sol Max XP+ мастилата на Sioen Digital™ нудат одлични перформанси на широк спектар на стандардни подлоги, дури и при голема брзина на принтање. Sol Max XP+ е целосно компатибилен со Roland™ ECO-SOL MAX, и Mutoh™ Eco Ultra мастила. Нема потреба да се празнат или да се троши време на создавање на нови профили. Можете да ги користите вашите фабрички мастила и само да ги замените кертриџите посебно или да ги замените за целосен сет на Sioen Digital™ Sol Max XP+.

Со користење на SIOEN боите, произведувачот дава гаранција на принт главите.

За повеќе информации посетете ја официјалната страна.