Држач за сито печат

Држач за сито печат

ДРЖАЧ ЗА СИТО ПЕЛАТ PM1

Мобилен држач за сито печат изработен од прохром метал, кој го прави долготраен и издржлив.

Како балансер на тежината на ситото се користат „куплунг шајбни“ и како додатна опција за терет, тег.

Физички димензии: 50,5 x 60,5 cm
Работна површина: 45×45 cm
Тежина: 10 Kg
Можност за подесување по X, Y, Z

 

Без тег 7500 ден. + ддв
Со тег 8200 ден + ддв