GRAFITYP фолии / foils

За потребите на потрошувачите Grafityp може да понуди совршено избалансиран асортиман на винили, материјали за дигитален принт и ламинати.
Покрај традиционалните мономерни и полимерни фолии Grafityp произведува и високо квалитетни cast фолии познати под името Graficast.
Почнувајќи со одличниот квалитет на Grafitrack и Grafityp фолиите, следен чекор се производство на Grafityp винили за дигитален принт. Совршен за mild solvent и hard solvent принтери.
Добриот принт секако заслужува и соодветна заштите. Затоа Grafityp разви и широк асортиман на ламинати кои ќе се погрижат вашиот принт да остане во совршена кондиција. Со или без UV заштита, сјај или мат, секогаш ќе најдете совршено решение со асортиманот на Grafityp.

За GRAFITYP

Асортиман

Галерија